Merken

ALPHA-H

ALPHA-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering.

Wij werken uitsluitend met hoge percentages door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals glucolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamines A,B,C en E. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo zal zorgen voor verbetering van de huid waardoor er mooie resultaten worden behaald op het gebied van huidstructuurverbetering, acne, grove poriën, dehydratatie, slecht doorbloede en vale (rokers) huiden en pigment en ouderdomsvlekken.

Glycolzuur is daarnaast zelfs geschikt voor de gevoelige huid wat maakt dat ALPHA-H toegankelijk is voor iedereen.

OxyGeneo

Het alternatief voor microdermabrassie, zuurstofbehandeling, fruitzuurpeeling en anti-aiging in een. De OxyGeneo bied al direct resultaat in 15 minuten.

Jaren jonger in enkele weken!

Een kuurverband is aan te raden voor een optimaal resultaat!

Ik bespreek graag met u uw wensen en de mogelijkheden.

Pune Cosmetics

PUNE staat voor Maastrichtse “kus” en is ontstaan uit een unieke samensmelting van topvisagisten met een gepassioneerd creatief team.
de liefde voor het Maastrichtse soigneren is de gezamenlijke ambitie, jezelf het beste gunnen en er alles aan doen om te stralen, have fun and be happy.

POP – Perfect on people

Vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met heel veel passie ontwikkeld. POP is een prachtige ontwikkelde colour, care en styling lijn. Een nieuw Nederlands label maar zeker niet voor iedereen. U vindt POP Exclusief bij de professional die met passie de natuurlijke schoonheid van de klant weet te benadrukken.

Kwaliteit maakt daarbij uiteindelijk altijd het verschil waarbij de brug wordt geslagen van mijn werk en een goed product.

De producten van POP zijn daarnaast door en door getest en doen gewoon waar ze voor bedoeld zijn. De producten zijn100% vegan, vrij van parabenen en siliconen en de kleurlijn is bovendien ppd-vrij.

Loveli