Mooi Meet & Treat

Wil jij alles te weten komen over je huid? Hoe je deze in optimale conditie kan brengen en behouden. Hoe je er frisser, stralender en jonger uit kunt zien?

Boek nu de “Mooi meat & treat” en ontdek alles over je huid. We kijken naar de conditie van je huid, wat je huid tekort komt, je wensen en verwachtingen, wat je zelf zou kunnen doen en wat wij voor je kunnen betekenen. Samen stellen wij een behandelplan op,ervaar je wat ALPHA-H voor je kan betekenen en Verlaat je de huidstudio met een mooie glow en een try-out set afgestemd op je huidwensen. Deze producten kan je thuis gebruiken zodat je behandeling en resultaat nog wat langer doorwerken en je de conditie van je huid thuis optimaliseert.
 

Mooi Skin Relax Treat

Deze complete gezichtsbehandeling is een goed begin om je huid te laten wennen aan de producten en werkstoffen van Alpha-H. tijdens deze behandeling wordt de huid optimaal gereinigd en gevoed. Een touch-up van de wenkbrauwen en een ontspannen massage mogen natuurlijk niet ontbreken.
 

Mooi Skin Fitness Treat

Complete gezichtsbehandeling en fitness voor je huid. Naast de hoge concentratie werkstoffen die we de huid aanbieden wordt deze gestimuleerd dmv. een bindweefselmassage. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op de huidstructuur en reduceert verklevingen. Door het toepassen van een bindweefselmassage verstevigd de huid aanzienlijk. een touch-up van de wenkbrauwen behoort uiteraard bij deze gezichtsbehandeling. Deze behandeling is optioneel uit te breiden met een peel-off mask.
 

Mooi Quick Cleanse Treat

Heeft je huid echt een oppepper nodig, maar weinig tijd? Tijdens deze korte gezichtsbehandeling richten we ons op een goede reiniging en een snelle fix-up. Uiteraard mag ook bij deze gezichtsbehandeling een touch-up van de wenkbrauwen niet ontbreken.