shutterstock_1110768293

Mooi

Een mooie basis om de huid te reinigende te voeden waar deze in de basis om vraagt. Reiniging, peeling, modelleren van de wenkbrauwen, crememasker, afsluitende verzorging en een vleugje make-up.

Mooier

“Mooier” is de klassieke behandeling die de huid zal reinigen en voeden, aangevuld met een ontspannen massage van de schouders, nek en het gelaat. Reiniging, peeling, modelleren van de wenkbrauwen, crememasker, massage, afsluitende verzorging en een vleugje make-up.

Mooist

Kies je voor “mooist” dan kies je voor luxe. In deze behandeling komen intensieve werkstoffen en ontspanning samen met als resultaat een stralende en zichtbaar zachtere huid. Reiniging, peeling (evt. dmv. fruitzuren) modelleren van de wenkbrauwen, ampul, speciaal masker, hoofdhuid massage, massage, afsluitende verzorging en een vleugje make-up.

Allermooist

Valt uw keuze op “allermooist” dan weet u waar uw huid om vraagt. Direct resultaat wat zich uit in een stralende en stevigere huid door gebruik te maken van intensieve werkstoffen. Reiniging, peeling (evt. dmv. fruitzuren) modelleren van de wenkbrauwen, ampul, collageen vliesmasker, hoofdhuid massage, massage, afsluitende verzorging en een vleugje make-up.

Mooi seizoen

Laat u verrassen en ervaar wat de tijd van het jaar u te bieden heeft. Een complete behandeling die u in de watten zal leggen. Een cadeautje voor uw huid.

Mooie man

Een frisse behandeling voor de man die zich bewust is van het belang van een goede huidconditie. Reiniging, peeling, verwijderen van ongewenste haartjes rondom de neusoren en de wenkbrauwen, keuze uit een masker of een massage van het gezicht en een afsluitende verzorging.

Mooi & acné

Tekst volgt.

janssen-cosmetics
lookx-make-up
oxygeneo-wit-klein
partner-logo01