(Bruids) Make-Up

Bruids make-up

Je Trouwdag, een dag waarop alle ogen op jou zijn gericht! Een dag die je nooit meer zal vergeten en waar jij het stralende middelpunt zal zijn. Ik wil je op deze speciale dag helpen om de mooiste versie van jezelf te zijn.

Tijdens de eerste afspraak brengen we een proef make-up aan die helemaal aangepast wordt aan je wensen. Onder het genot van een hapje en een drankje vertel je wat je wensen zijn, en gaan we net zolang door tot je helemaal tevreden bent.

Bij deze behandeling worden ook de wenkbrauwen gemodelleerd.

Op jouw grote dag hoef je nergens meer aan te denken en kom ik bij je op locatie zodat je de allermooiste versie bent van jezelf,

EEN STRALENDE BRUID.

Make-up

in de huidstudio bieden wij diverse make-up mogelijkheden aan, zo kunnen wij u voorzien van een mooie dag of avond make-up. Heeft u een feest, een fotoshoot of bent u de moeder van de bruid, wij helpen u graag om er stralend uit te laten zien.

Make-up workshop

Altijd al willen weten welke kleuren het beste van jezelf laten zien en je een mooie dag make-up kunt zetten. Of juist op zoek naar tips om die Smokey Eye eens zelf te kunnen zetten? Tijdens de workshop geven we tip & tricks zodat ook jij kan stralen. Een workshop boek je alleen, samen of met maximaal 4 personen.